Website Manager

Signal Mountain Lacrosse

You Are Here : Home

News Detail

28

Apr, 2017

SML Spring Classic

TIMELINE for SPRING CLASSIC ‘17

3:00p  Concession Stand SET-UP 4:00p GATES OPEN

4:15p - 4:30p  12U Girls Warm-up (Game Field) 15 min. Total

4:30p - 4:45p  12U Girls Inter-squad Scrimmage (15 min. total)

4:30p - 4:45p  12U Boys Warm-up (Upper Practice Field) 15 min. total

4:50p - 5:05p  12U Boys Inter-squad Scrimmage (15 min. total)

4:45p -  5:00p  MS Girls Warm-up (Upper Practice Field) 15 min. Total

5:10p - 5:25p  MS Girls Inter-squad Scrimmage (15 min. total)

(8th grade players will be announced during scrimmage...listed below)

5:05p - 5:25p   MS Boys Warm-up (Upper Practice Field) 15 min. Total

5:30p - 5:45p  MS Boys Inter-squad Scrimmage (15 min. total)

(8th grade players will be announced during scrimmage...listed below)

5:50p  Sea Cadets - National Anthem

4:45p - 5:45p  HS Girls Warm-up (Lower Practice Field)  60 min. Total

6:00p  HS Girls Game Starts

6:15p - 7:30p HS Boys Warm-up (Upper Practice Field)  75 min. Total

7:45p  HS Senior Recognition (6 Players...see below)  10-15 min.

8:00p  HS Boys Game Starts

9:45p  CLEAN-UP  
Copyright © 2018 Signal Mountain Lacrosse
Privacy Policy  |  Terms of Use |  TSHQ License Agreement Log In